Dorpsondersteuners

Beste inwoners van America

Wij,  Ellen Jacobs en Mariet Roelofs zijn verbonden aan America als dorpsondersteuners. Als dorpsondersteuners staan we klaar voor vragen van elke inwoner van America, van jong tot oud, op allerlei gebieden. Op welk gebied dan ook

Opkomen voor de mensen die hulp nodig hebben, vinden wij erg belangrijk. Het is gewoon prettig dat faciliteiten voorzieningen waar je gebruik van kunt maken kort bij de mensen te vinden zijn, waardoor de leefbaarheid van America overeind blijft. Wij willen graag iets betekenen bij America Left, omdat wij America ervaren als een prachtig en krachtig dorp. Het is een hecht dorp, met veel mensen die graag iets voor een ander willen betekenen. Hier zijn wij trots op. Zie je voor jezelf mogelijkheden om iets voor een ander te kunnen betekenen, laat het dan weten. Bel ons en wij nemen graag contact met jou op.

Fijn dat wij vanuit America Left, ook de huishoudelijke hulp en de individuele begeleiding kunnen regelen.

Samen met de coördinerende verpleegkundige Ellen van Heijster doen we de vraagverhelderingsgesprekken en kijken dan of wij als dorpsondersteuner hierin iets kunnen betekenen.

Is er een vraag voor een alarmsysteem, wandelmaatje, daginvulling of iets anders. We proberen om te kijken of dat iedereen zo lang mogelijk in ons prachtige dorp kan blijven wonen, eventueel met alle mogelijke zorg en begeleiding om zich heen, als dat nodig is.

Een dorp waar ieder zichzelf kan en mag zijn. Waar we voor elkaar klaar staan!

Daar gaan we voor.

Wij zijn  altijd bereikbaar via de mail: dorpsondersteuner@americaleft.nl

Maakt u liever persoonlijk een afspraak dan kunt u ons bellen

Ellen Jacobs: 0622123006

Mariet Roelofs: 0627441662

Wij helpen u graag verder

Tot snel!

 

E-book_De_Dorpsondersteuner